Woonbeurs Rotterdam

9 maart 2023
Nieuws

Momenteel wordt door de gemeente Rotterdam de laatste hand gelegd aan het afronden van het bestemmingsplan naar aanleiding van de ontvangst van een aantal zienswijzen van belanghebbenden. Conform de laatste prognose afgegeven door Gemeente Rotterdam, verwachten wij dat het bestemmingsplan voor Rond in de Hoek in het tweede kwartaal van dit jaar door de gemeenteraad zal worden vastgesteld. Daarna treedt de zes weken beroepstermijn in werking. Indien er geen beroep wordt ingesteld zullen wij op z’n vroegst rond de zomer van dit jaar kunnen starten met de verkoop.

Parallel wordt er door het ontwerpteam en in samenspraak met de Commissie voor Welstand gewerkt aan het ontwerp van de gebouwen. De zes gebouwen krijgen een nog betere inpassing in  het omliggende duin- en boslandschap, waardoor u hier straks vanuit uw woonkamer of balkon optimaal van kunt genieten.

Ook willen wij u informeren over onze deelname aan Woonbeurs Rotterdam. De opzet van de woonbeurs is dit jaar vernieuwd en biedt doorlopend gratis toegankelijke en inspirerende seminars. Dit is dé kans om bij te blijven over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen. U kunt u kosteloos inschrijven voor diverse seminars via woneninrotterdam.nl.

U bent van harte welkom op zaterdag 11 maart in het WTC Postiljon Convention Centre, gelegen aan het Beursplein 37 in Rotterdam. De beurs is gratis toegankelijk van 09.00 tot 17.00 uur.