Wederom een stap in de goede richting

1 april 2021
Nieuws

Goed nieuws! Na een lange periode van onzekerheid zijn we weer een stap dichterbij de realisatie van Rond in de Hoek. De Omgevingsdienst Haaglanden heeft een natuurvergunning afgegeven voor de realisatie van Rond in de Hoek. Nu deze belangrijke mijlpaal is bereikt, gaan we samen met Gemeente Rotterdam aan de slag met de bestemmingsplanprocedure en zullen we het ontwerp van het bouwplan verder uitwerken.

Inmiddels is het al een tijdje geleden dat we de plannen voor Rond in de Hoek aan u hebben gepresenteerd. Zes unieke gebouwen, verdeeld in drie clusters. Ontworpen met dezelfde uitgangspunten, maar met variaties in kleur- en materiaalgebruik, gebouwhoogtes en verspringingen in gevels. Zo heeft elk cluster een eigen identiteit en vormen ze samen een mooie overgang van het dorp naar het strand. De 150 comfortabele 3 en 4-kamerappartementen hebben ieder een eigen terras en overdekte parkeerplaats.

Aanbod Rond in de Hoek

Rond in de Hoek zal straks bestaan uit 31 huurappartementen met een woonoppervlakte tussen de 70 – 85 m² en 119 koopappartementen, waaronder:

– 40 appartementen met een woonoppervlakte tussen 70-85 m²,

– 28 appartementen met een woonoppervlakte tussen 85-100 m²,

– 10 appartementen met een woonoppervlakte tussen 100-110 m²,

– 17 appartementen met een woonoppervlakte tussen 110-120 m²,

– 24 appartementen met een woonoppervlakte van meer dan 120 m².

Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte (balkon/terras) tussen de 7-30 m². Enkele appartementen hebben zelfs een buitenruimte die nog een stuk groter is.

Sinds het goede nieuws dat stikstof geen probleem meer is, zijn we hard aan de slag met de volgende stappen rondom het project Rond in de Hoek, in de aanloop naar start verkoop. Nu de natuurvergunning een feit is, kunnen we verder met het opstellen en in procedure brengen van het bestemmingsplan. Met ieders inzet en een voorspoedig verloop van de procedures verwachten (en hopen) wij dat de woningen van Rond in de Hoek in de eerste helft van 2022 in verkoop gebracht kunnen worden.