Arlandaweg, Amsterdam
Hoteltransformatie
Gerealiseerd
Opdracht van Arlanda Vastgoed BV

Urban Lodge Hotel

Eind 2015 opende het Urban Lodge Hotel zijn deuren. Het verouderde kantoorpand aan de Arlandaweg in Amsterdam kreeg een totale make-over. Van Omme & De Groot transformeerde het gebouw naar een modern hotel van zo’n 5.500 m2 met 120 kamers, een bar, een restaurant en fitnessruimtes. Bij de transformatie zijn de grote bouwonderdelen, zoals de gevel en het casco, zoveel als mogelijk behouden. Zo kreeg het gebouw op een duurzame manier een tweede leven.

Urban Lodge Hotel brengt een mix van Urban Design en Country Style Lodge naar Amsterdam Sloterdijk. Met de combinatie van uitnodigend Nederlands design en gezelligheid hebben we een unieke en warme sfeer gecreëerd, waardoor je je meteen op je gemak voelt.

De inrichting combineert aspecten van stadsleven en het platteland, en maakt veel gebruik van veel hout en neutrale kleuren en een vleugje klassiek Delfts Blauw. Het resultaat is een nieuwe stijl boutique hotel. Urban Lodge voorziet in de wensen van van de hedendaagse moderne reiziger door het aanbieden van ruime kamers, met gratis wifi, en persoonlijke aandacht voor de gasten.

Locatie