Nieuw wonen aan het bos

Het Loo is een nieuwe wijk in Austerlitz aan de rand van het bos met circa 104 woningen. Alles klopt in Het Loo. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen.

Net als in het dorp wisselen we traditioneel af met modern klassiek en gaan we werken met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen. In Het Loo kun je straks nieuw wonen aan het bos, in een traditionele, dorpse setting. Wordt het een rijwoning, semi-bungalow, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning? Je zult je er hoe dan ook thuis voelen!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Een nieuwe wijk voor iedereen

Het Loo is een wijk voor iedereen. Je hebt keuze uit rijwoningen, semi-bungalows, tweekappers en vrijstaande woningen. Of je nu samenwoont, een gezin met kleine of grote kinderen hebt of de kinderen al uit huis zijn, je zult je droomhuis kunnen vinden in Het Loo. En ook je persoonlijke smaak kun je laten spreken. Door de grote variatie in dakvormen, raampartijen en materiaalgebruik kies je het huis dat bij je past. Uiteraard hebben alle woningen een heerlijke tuin.

Het Loo is volop in ontwikkeling. De woningen worden gefaseerd in verkoop gebracht. Voor meer informatie neem contact op met de makelaar. Of kijk op de website van Thuis in het Loo en meld je aan voor de digitale nieuwsbrief.

Locatie

Meer weten over dit project?

Neem contact op met de makelaar!

Molenbeek makelaars
030 – 692 02 04
zeist@molenbeek.nl

Nassau Makelaars
030 – 691 75 77
info@nassau.nl