Doe mee en win een rondje Hoek van Holland!

14 april 2022
Nieuws

Het is even stil geweest rondom het project Rond in de Hoek, maar wij hebben zeker niet stil gezeten. De afgelopen periode is er in samenwerking met Gemeente Rotterdam hard gewerkt aan het opstellen van het bestemmingsplan. Naar verwachting zal het ontwerp bestemmingsplan binnenkort ter inzage worden gelegd en vindt de vaststelling hiervan door de Gemeenteraad in het najaar plaats.

Tot die tijd blijven we genieten van al het moois wat Hoek van Holland ons te bieden heeft. Straks woont u misschien in één van de 150 koop- en huurappartementen van Rond in de Hoek. Elke dag een vakantiegevoel!

Speciaal voor Rond in de Hoek hebben wij een heerlijk arrangement voor twee personen samengesteld. Ontdek per elektrische fiets van Peter van Leeuwen Tweewielers, de leukste plekken van Hoek van Holland én als kers op de taart krijgt u een heerlijke verzorgde lunch bij MIJN Torpedoloods. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is aan ons te laten zien wat Hoek van Holland voor u zo bijzonder en uniek maakt. Maak een originele foto van uzelf op uw mooiste plek in Hoek van Holland en deel deze met ons via de website. Zo ontdekken we met elkaar de leukste hotspots van straks misschien wel uw nieuwe woonomgeving. De winactie loopt tot en met 1 mei 2022, dus wees er snel bij!